best free html templates

DISKLOK & AUTOLOK
kormányzárak

A kormányzárak a gépjármű védelmén felül hozzáférhetetlenné teszik a légzsákot és használhatatlanná a kormányt.

DISKLOK kormányzár

A DISKLOK kormányzár az eddig ismert kormányzárakkal ellentétben 100% ban lefedi és eltakarja a kormánykereket védve azt az illetéktelenektől. A tolvaj számára értékes légzsákot is hozzáférhetetlenné teszi, páncélként védi azt. A DISKLOK kormányzár zárszerkezete - a biztonságtechnika számos más területén is már bizonyított (váltózár, banktrezor, széfek, ...), TÁRCSÁS-LAMELLÁS rendszerű biztonsági zár. Sem fésűs, sem zárbetörős vagy zár-kihúzós módszerrel nem nyitható.
A DISKLOK kormányzár eltávolítása illetéktelen számára rendkívül időigényes, zajjal és durva roncsolással jár. Különböző tesztek során is csupán műhelyben, optimális körülmények között, speciális 220V rendszerű ipari gépekkel próbálták támadni a kormányzárat, de így is csak hosszú percek után (32min) sikerült roncsolást okozni a szerkezeten. Utcai körülmények között - ahová ezt a kormányzárat eredetileg is tervezték - kiválóan megállja helyét és páncélként véd; ezt több külföldi biztonsági tesztel is alátámasztotta a gyártó.

AUTOLOK 2000 kormányzár

Az Autolok 2000 H kormányzár az autók és légzsákok igazi védelmét szolgálja a profi autó tolvajok ellen. Kiváló minőségű acélból készül.
A nemzetközi tesztelések során rendre a legjobb minősítéseket kapta, köztük az angol Sold Secure (fogyasztói érdekvédelmi szervezet), a Thatcham, a brit rendőrség, az angol biztosítók (köztük a Lloyds), a holland TNO, a német TÜV és az USA szabványügyi hivatala (UL) részéről.
A fenti szervezetek azért tartják az AUTOLOK 2000-t a mechanikus védelem csúcseszközének, mert a biztosítók által előirt 5, Magyarországon 10 percen belül a legprofibb tolvaj sem tudja eltávolítani, míg az ilyen minősítéssel nem rendelkező, de a kereskedelemben bőségben kapható, olcsó mechanikus védelmi eszközök leszedéséhez 10-15 másodperc is elegendő.
Hazai tapasztalatok szerint a legrövidebb eltávolítási idő lángvágóval 48 perc volt, több autónál - még műhely körülmények között is - ez az egy órát is meghaladta.

DISKLOK kormányzár

pillanatnyilag
nem
kapható


46.900,- Ft
ÁFA-val, bruttó

Házhozszállítással + 1.490,- Ft

AUTOLOK 2000 kormányzár

34.500,- Ft
ÁFA-val, bruttó

Házhozszállítással + 1.490,- Ft

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

KORMÁNYZÁRAK

DISKLOK vs. AUTOLOK 2000

A magyarországon forgalomban lévő kormányzárak közül mind a Disklok mind az Autolok 2000 a felső kategóriát képviseli. Robosztus felépítésük, masszív kialakításuk elrettentő hatással bír. A gépjárműbe bepillantva azonnal észrevehető. Zárszerkezetük tárcsás, lamellás biztonsági zár. Ezeknek a kormányzáraknak az eltávolítása rettenetesen időigényes, zajjal, fizikai erőfeszítéssel jár, ezért tapasztalatok alapján a tolvajok inkább egy védelemmel kevésbé felszerelt járművet választanak.

GONDOLKOZZUNK REÁLISAN

Minden minőségi biztonságtechnikai terméket (váltózár, kormányzár, kerékőr, stb...), elismert nemzetlözi tesztelő cégek (TÜV, MABISZ, TATCHAM, stb.) a védelmi berendezés feladatának megfelelő körülmények között, szakemberek tesztelik. A termékek ezt követően kapják meg az engedélyeket, a jóváhagyásokat és a minősítéseket.

Sajnos azonban sokszor napvilágot látnak olyan sufni tesztek, videók - általában rosszindulatú konkurens terméket gyártóitól, forgalmazóitól, hozzá nem értő újságírók tollából - amiknek semmi realitás alapja nincsen, kizárólag a másik lejáratását és a saját termékük fényezését szolgálja.

Valóban, ... bármelyik eszközt tönkre lehet tenni, műhelyben, satuban. Szét lehet vágni flex-szel, szét lehet fúrni, ráhegeszteni, stb. De az ilyen eszközökkel való támadásnak komoly technikai feltételei vannak. Egy hagyományos, utcán parkoló autóban ezek a feltételek és körülmények nem adottak. A beépített védelmek nem hozzáférhető helyen vannak vagy például egy kormányzár esetében nincsenek szorosan rögzítve. Nem áll rendelkezésre 220 Volt, a sarokcsiszoló (flex) ontja magából a szikrát, kigyullad a kárpit és mindez borzasztó zajjal is jár. Ha ezek a termékek valóban fabatkát sem érnének, nem is maradnának meg az egyre erősödő piacon. Azonban mégis mai napig működnek, védenek, komoly teszteken esnek át évről évre, ... ezért bízhatunk bennük.

Elrettentő videó ...

Ezen a videón látható, hogy az olcsó és ócska kormányzárak milyen egyszerűen és gyorsan kiiktathatóak.

Házhozszállítás ...
Önhöz is !

Rendelje meg termékeinket házhozszállítással az ország egész területén bárhová. Megrendelését elküldheti e-mail-ben, leadhatja telefonon vagy az oldalunk kitölthető form segítségével. A megrendelt termék árát  előreutalással vagy készpénzes utánvéttel ill. bankkártyával is rendezheti átvételkor a DPD futárnál.


A házhozszállítás díja egységesen minden termékünkre utánvéttel:

1490,- Ft (bruttó)

KAPCSOLAT #KORMÁNYZÁR

Köszönjük, hogy felkeresett minket. kollégánk rövidesen visszahívja Önt
Diamonlock váltózár

Diamondlock váltózár

Bearlock váltózár

Bearlock váltózár

Construct váltózár

Construct váltózár

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

18.000,- Ft

SZIMTECH motortérzár

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

32.900,- Ft

McGard kerékőr

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

12.000,- Ft

Váltózár szerviz - Aubiz Bt.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu,
valtozar@valtozar-szerviz.hu
Tel.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. 

Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.