AUBIZ BT.

Kormányzár

06 20

429 3609

 

 

Disklok kormányzár

 

A DISKLOK kormányzár az eddig ismert kormányzárakkal ellentétben 100% ban lefedi és eltakarja a kormánykereket védve azt az illetéktelenektől. A tolvaj számára értékes légzsákot is hozzáférhetetlenné teszi, páncélként védi azt. A DISKLOK kormányzár zárszerkezete - a biztonságtechnika számos más területén is már bizonyított (váltózár, banktrezor, széfek, ...), TÁRCSÁS-LAMELLÁS rendszerű biztonsági zár. Sem fésűs, sem zárbetörős vagy zár-kihúzós módszerrel nem nyitható.

A DISKLOK kormányzár eltávolítása illetéktelen számára rendkívül időigényes, zajjal és durva roncsolással jár. Különböző tesztek során is csupán műhelyben, optimális körülmények között, speciális 220V rendszerű ipari gépekkel próbálták támadni a kormányzárat, de így is csak hosszú percek után (32min) sikerült roncsolást okozni a szerkezeten. Utcai körülmények között - ahová ezt a kormányzárat eredetileg is tervezték - kiválóan megállja helyét és páncélként véd; ezt több külföldi biztonsági tesztel is alátámasztotta a gyártó.

 

Autolok 2000 H kormányzár

 

Az Autolok 2000 H kormányzár az autók és légzsákok igazi védelmét szolgálja a profi autó tolvajok ellen. Kiváló minőségű acélból készül.
A nemzetközi tesztelések során rendre a legjobb minősítéseket kapta, köztük az angol Sold Secure (fogyasztói érdekvédelmi szervezet), a Thatcham, a brit rendőrség, az angol biztosítók (köztük a Lloyds), a nagytekintélyű holland TNO, a német TÜV és az USA szabványügyi hivatala (UL) részér?l.
A fenti szervezetek azért tartják az AUTOLOK 2000-t a mechanikus védelem csúcseszközének, mert a biztosítók által előirt 5, Magyarországon 10 percen belül a legprofibb tolvaj sem tudja eltávolítani, míg az ilyen minősítéssel nem rendelkező, de a kereskedelemben bőségben kapható, olcsó mechanikus védelmi eszközök leszedéséhez 10-15 másodperc is elegendő.

Hazai tapasztalatok szerint a legrövidebb eltávolítási idő lángvágóval 48 perc volt, több autónál - még műhely körülmények között is - ez az egy órát is meghaladta.

 

Disklok kormányzár (small, kicsi) ár

 

 

 

44.900,- Ft

 

 

 

 

 

Átvehető előzetes megrendeléssel

személyesen vagy házhozszállítással (országosan) utánvéttel + 1.000,- Ft

 

 

Autolok 2000 H kormányzár ár

 

 

 

32.700.- Ft

 

AKCIÓ a készlet erejéig     29.500,- Ft

 

 

 

Átvehető előzetes megrendeléssel

személyesen vagy házhozszállítással (országosan) utánvéttel + 1.000,- Ft

 

 

- Egyszerű használat
- 100% légzsák védelem
- a világ egyik legjobb zárszerkezete
- 100% lefedettség
- hozzáférhetetlen a kormányív
- 1 év garancia
- THATCHAM minősítés
- 3db kulcs
- Eredeti Angol gyártmány
- 35-39cm átmérőjű kormányokra
- nagyobb méretekhez is rendelhető
- jól látható (ezüst)
- masszív mechanikus védelem
- nem feszül, nem dörzsöli ki a kormányt
- nem igényel beszerelést


A DISKLOK kormányzár a kormányívet teljesen (100%-ban) eltakarja és hozzáférhetetlenné teszi a kormányt. A kormányon a DISKLOK kormányzár lazán és szabadon elforog (!), így védve azt és a gyári kormányzárat is a támadások elől. A légzsákot teljesen befedi és a kormány így már nem használható és hozzáférhetetlen. A kormányzárat teljesen körbeforgatni azonban mégsem lehet a kiálló rúd miatt, ami elakad az "A" oszlopban, az ajtóban vagy a vezető ölében. Itt fontos megjegyezni, hogy nagyobb légterű vagy nyújtott műszerfalú autóknál előfordul, hogy a kormányzár elálló rúdja nem akad el a szélvédőbe és az "A" oszlopba, csak az ajtóban ill. az ember ölébe. Ez normális és a védelem ez esetben is megfelelő. Ez a típusú kormányzár a kormányt lefedéssel védi és NEM a kormány rögzítésével!

Tipp: Ajánlott, a gépjármű lezárása előtt a kormánykereket egyik irányba teljesen kitekerni, így nehezítve a tolvaj dolgát, akár traileres akár saját lábon történő lopási kísérletében.
 

 

TÍPUSLISTA megnyitása (.pdf)
 


Figyelem ! NEM használható az alábbi típusokhoz

BMW 1, X3, X5,

Mercedes (egyik sem),

Citroen C4, C5 - ahol a kormány közepe nem forog,

Ford Mondeo -nál próba szükséges

 

 

 

 

- Egyszerű használat
- légzsák védelem
- a világ egyik legjobb zárszerkezete
- 2 év garancia
- 2db kulcs
- 35-40cm átmérőjű kormányokra
- jól látható (sárga)
- masszív mechanikus védelem
- nem igényel beszerelést

 

Az Autolok 2000 kormánybilincs sárga színe éjjel-nappal jól látható, feltűnő, ezért kiváló az elrettentő hatása is. Kezelése egyszerű, 5 másodperc alatt feltehető illetve levehető. Nagy gondossággal kifejlesztett biztonsági zárral látták el, a kulcsra csak nyitáskor van szükség. Tízmilliónál több zárkombinációval rendelkezik. Dacol a feszítéssel, fúrással és fűrészeléssel szemben. Kormány átvágással sem távolítható el.

Az Autolok 2000 nem csak az évről évre megismétlődő kiváló tesztelési eredményei miatt szolgál rá az autó tulajdonosok bizalmára, hanem a gyakorlatban tanúsított ellenálló képessége miatt is.

Tipp: Ajánlott, a gépjármű lezárása előtt a kormánykereket egyik irányba teljesen kitekerni, így nehezítve a tolvaj dolgát, akár traileres akár saját lábon történő lopási kísérletében.

 

 

Disklok kormányzár (small, kicsi) ár

 

 

 

 

44.900,- Ft

 

 

 

 

 

Átvehető előzetes megrendeléssel

személyesen vagy házhozszállítással (országosan) utánvéttel + 1.000,- Ft

 

 

Autolok 2000 H kormányzár ár

 

 

 

 

32.700.- Ft

 

AKCIÓ május - június     29.500,- Ft

 

 

 

Átvehető előzetes megrendeléssel

személyesen vagy házhozszállítással (országosan) utánvéttel + 1.000,- Ft

 

 

 

 

 

Gondolkozzunk reálisan - Tesztek

Minden minőségi biztonságtechnikai terméket (váltózár, kormányzár, kerékőr, stb...), elismert nemzetlözi tesztelő cégek (TÜV, MABISZ, TATCHAM, stb.) a védelmi berendezés feladatának megfelelő körülmények között, szakemberek tesztelik. A termékek ezt követően kapják meg az engedélyeket, a jóváhagyásokat és a minősítéseket.

Sajnos azonban sokszor napvilágot látnak olyan sufni tesztek, videók - általában rosszindulatú konkurens terméket gyártóitól, forgalmazóitól, hozzá nem értő újságírók tollából - amiknek semmi realitás alapja nincsen, kizárólag a másik lejáratását és a saját termékük fényezését szolgálja.

Valóban, ... bármelyik eszközt tönkre lehet tenni, műhelyben, satuban. Szét lehet vágni flex-szel, szét lehet fúrni, ráhegeszteni, stb. De az ilyen eszközökkel való támadásnak komoly technikai feltételei vannak. Egy hagyományos, utcán parkoló autóban ezek a feltételek és körülmények nem adottak. A beépített védelmek nem hozzáférhető helyen vannak vagy például egy kormányzár esetében nincsenek szorosan rögzítve. Nem áll rendelkezésre 220 Volt, a sarokcsiszoló (flex) ontja magából a szikrát, kigyullad a kárpit és mindez borzasztó zajjal is jár. Ha ezek a termékek valóban fabatkát sem érnének, nem is maradnának meg az egyre erősödő piacon. Azonban mégis mai napig működnek, védenek, komoly teszteken esnek át évről évre, ... ezért bízhatunk bennük.

 

 

 

 

 

 

INFORMÁCIÓ, IDÕPONT

06 (20) 429 3609

 

Házhozszállítás (országosan) utánvéttel

Egyes termékeink előzetes megrendelés alapján személyesen is átvehetőek, de házhozszállítással is el tudjuk juttatni vevőinkhez.

Amennyiben kormányzárat, kerékőrt házhozszállítással kéri, kérjük küldjön email-t vagy SMS-t elérhetőségeink egyikére, amiben tüntesse fel pontosan nevét, címet és mobilelérhetőségét ahova a terméket rendeli. A szállítási címtől eltérő számlázási címet kérjük külön feltüntetni szíveskedjen.

A beérkező rendeléseket raktáron lévő termék esetén másnap adjuk át kézbesítő partnerünknek. A csomagot a kézbesítő 48 órán belül juttatja el az Ön címére. Előzetes körülbelüli időpont egyeztetés kérhető, azonban a kézbesítés mindig munkanapokon 9 - 16 óra között történik.

A termék árát és a szállítás költségét utánvéttel kell fizetni kézbesíítéskor a kézbesítőnek. A megrendelt termékről és a szállítás díjról a számlát a csomagban találja.

A házhozszállítás díja - országosan utánvéttel

1.000,- Ft

vagy

06 (20) 429 3609

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZIMTECH

MOTORTÉRZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

UV JELÖLÉS

MOTORTÉRZÁR

KERÉKŐR

KORMÁNYZÁR

 

Aubiz Bt.

1162 Budapest, Ferenc utca 63/b.

T/F: +36 (1) 405 0680, +36 (20) 429 3609

www.aubiz.hu, www.valtozar.com, www.valtozar-szerviz.hu

 

 

Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609  

 

 

 

 

 

 

Váltózárak

Diamondlock váltózár

Bearlock váltózár

Construct váltózár

Cerberos váltózár

 

Más védelmek

Motortérzár

Kormányzár

UV jelölés

Kerékőr

Design: Aubiz Bt. 2015.