Web Builder

KORMÁNYZÁRAK

A kormányzárak a gépjármű védelmén felül hozzáférhetetlenné teszik a légzsákot és használhatatlanná a kormányt.DISKLOK kormányzár 44.900,- Ft


AUTOLOK 2000 kormányzár 29.500,- Ft

KORMÁNYZÁRAK

DISKLOK kormányzár

A DISKLOK kormányzár az eddig ismert kormányzárakkal ellentétben 100% ban lefedi és eltakarja a kormánykereket védve azt az illetéktelenektől. A tolvaj számára értékes légzsákot is hozzáférhetetlenné teszi, páncélként védi azt. A DISKLOK kormányzár zárszerkezete - a biztonságtechnika számos más területén is már bizonyított (váltózár, banktrezor, széfek, ...), TÁRCSÁS-LAMELLÁS rendszerű biztonsági zár. Sem fésűs, sem zárbetörős vagy zár-kihúzós módszerrel nem nyitható.
A DISKLOK kormányzár eltávolítása illetéktelen számára rendkívül időigényes, zajjal és durva roncsolással jár. Különböző tesztek során is csupán műhelyben, optimális körülmények között, speciális 220V rendszerű ipari gépekkel próbálták támadni a kormányzárat, de így is csak hosszú percek után (32min) sikerült roncsolást okozni a szerkezeten. Utcai körülmények között - ahová ezt a kormányzárat eredetileg is tervezték - kiválóan megállja helyét és páncélként véd; ezt több külföldi biztonsági tesztel is alátámasztotta a gyártó.

AUTOLOK 2000 kormányzár

Az Autolok 2000 H kormányzár az autók és légzsákok igazi védelmét szolgálja a profi autó tolvajok ellen. Kiváló minőségű acélból készül.
A nemzetközi tesztelések során rendre a legjobb minősítéseket kapta, köztük az angol Sold Secure (fogyasztói érdekvédelmi szervezet), a Thatcham, a brit rendőrség, az angol biztosítók (köztük a Lloyds), a holland TNO, a német TÜV és az USA szabványügyi hivatala (UL) részéről.
A fenti szervezetek azért tartják az AUTOLOK 2000-t a mechanikus védelem csúcseszközének, mert a biztosítók által előirt 5, Magyarországon 10 percen belül a legprofibb tolvaj sem tudja eltávolítani, míg az ilyen minősítéssel nem rendelkező, de a kereskedelemben bőségben kapható, olcsó mechanikus védelmi eszközök leszedéséhez 10-15 másodperc is elegendő.
Hazai tapasztalatok szerint a legrövidebb eltávolítási idő lángvágóval 48 perc volt, több autónál - még műhely körülmények között is - ez az egy órát is meghaladta.

DISKLOK kormányzár kis méret
(small)

44.900,- Ft

ÁFA-val, bruttó
Házhozszállítással + 1.000,- Ft

AUTOLOK 2000 kormányzár

29.500,- Ft

ÁFA-val, bruttó
Házhozszállítással + 1.000,- Ft

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

KORMÁNYZÁRAK

DISKLOK vs. AUTOLOK 2000

A magyarországon forgalomban lévő kormányzárak közül mind a Disklok mind az Autolok 2000 a felső kategóriát képviseli. Robosztus felépítésük, masszív kialakításuk elrettentő hatással bír. A gépjárműbe bepillantva azonnal észrevehető. Zárszerkezetük tárcsás, lamellás biztonsági zár. Ezeknek a kormányzáraknak az eltávolítása rettenetesen időigényes, zajjal, fizikai erőfeszítéssel jár, ezért tapasztalatok alapján a tolvajok inkább egy védelemmel kevésbé felszerelt járművet választanak.

GONDOLKOZZUNK REÁLISAN

Minden minőségi biztonságtechnikai terméket (váltózár, kormányzár, kerékőr, stb...), elismert nemzetlözi tesztelő cégek (TÜV, MABISZ, TATCHAM, stb.) a védelmi berendezés feladatának megfelelő körülmények között, szakemberek tesztelik. A termékek ezt követően kapják meg az engedélyeket, a jóváhagyásokat és a minősítéseket.


Sajnos azonban sokszor napvilágot látnak olyan sufni tesztek, videók - általában rosszindulatú konkurens terméket gyártóitól, forgalmazóitól, hozzá nem értő újságírók tollából - amiknek semmi realitás alapja nincsen, kizárólag a másik lejáratását és a saját termékük fényezését szolgálja.


Valóban, ... bármelyik eszközt tönkre lehet tenni, műhelyben, satuban. Szét lehet vágni flex-szel, szét lehet fúrni, ráhegeszteni, stb. De az ilyen eszközökkel való támadásnak komoly technikai feltételei vannak. Egy hagyományos, utcán parkoló autóban ezek a feltételek és körülmények nem adottak. A beépített védelmek nem hozzáférhető helyen vannak vagy például egy kormányzár esetében nincsenek szorosan rögzítve. Nem áll rendelkezésre 220 Volt, a sarokcsiszoló (flex) ontja magából a szikrát, kigyullad a kárpit és mindez borzasztó zajjal is jár. Ha ezek a termékek valóban fabatkát sem érnének, nem is maradnának meg az egyre erősödő piacon. Azonban mégis mai napig működnek, védenek, komoly teszteken esnek át évről évre, ... ezért bízhatunk bennük.

Házhozszálítás - Önhöz is !!

Termékeinket országosan a DPD Hungária szállítja házhoz.

Rendelje meg termékeinket házhozszállítással az ország egész területére. Megrendelését elküldheti e-mail-ben, leadhatja telefonon vagy az oldalunk kitölthető form segítségével.

A megrendelt termék árát  előreutalással vagy készpénzes utánvéttel és bankkártyával is rendezheti átvételkor a DPD futárnál.

A házhozszállítás díja egységesen minden termékünkre

1000,- Ft (bruttó)

KAPCSOLAT #KORMÁNYZÁR

Köszönjük, hogy felkeresett minket. kollégánk rövidesen visszahívja Önt

Látogassa meg Facebook oldalunkat

Diamonlock váltózár

Diamondlock váltózár

49.900,- Ft

Bearlock váltózár

Bearlock váltózár

52.900,- Ft

Construct váltózár

Construct váltózár

55.900,- Ft

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

Váltózár szerelés mellé csak:

19.500,- Ft

SZIMTECH motortérzár

Váltózár szerelés mellé csak:

35.000,- Ft

McGard kerékőr

Váltózár szerelés mellé csak:

11.000,- Ft

AUBIZ BT.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu,
valtozar@valtozar-szerviz.hu
Tel.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.