best responsive site maker software

MOTORTÉRZÁR - SZIMTECH

Igazi védelemként működik, ...
Nem akkor riaszt amikor már késő, hanem megelőzi a lopást és a motortér nyitását, más egyéb védelmi rendszerek kiiktatását, manipulálását, hozzáférhetőségét


A motortérzár beszereléssel együtt,
ÁFA-val, bruttó: 40.000,- Ft


Váltózár beszerelés esetén a motortérzár
ÁFA-val, bruttó, csak: 35.000,- Ft

SZIMTECH motortérzár

A motortérzár előnye más blokkoló és riasztó rendszerekkel szemben, hogy a motorháztetőt használva páncélként védi az autót és annak a motortérben található és támadható berendezéseit, tehát véd mindent ami a motortérben van, lemerült akkumulátor esetén is, megelőzve ezzel más védelmi rendszerek kiiktatását is. Növeli a hatékonyságát a váltózáraknak és minden a motortérben elhelyezett lopásvédelmi eszköznek.


Igazi védelemként működik, ...

Nem akkor riaszt amikor már késő, hanem megelőzi a lopást és a motortér nyitását, más egyéb védelmi rendszerek kiiktatását, manipulálását.


A SzimTech motortérzár a gyári bowdent blokkolva megakadályozza, hogy illetéktelenek - még az utastérbe jutás ellenére se - tudják felnyitni motorháztetőt. A SzimTech motortérzár tökéletes önálló vagy kiegészítő védelem. Hozzáférhetetlenné teszi a motortérben elhelyezett berendezéseket.

- megakadályozza a motortérbe szerelt számítógép manipulálását, a rácsatlakozást és annak felülírását
- megakadályozza az utólag szerelt riasztók, rablás-gátlók és a gyári immobilizer hatástalanítását
- növeli a váltózárak hatékonyságát, levédve a rudazatot és a bowdeneket
- ÖRÖK CSEREGARANCIA (egy azon autóra és személyre vonatkoztatva)
- TÜV NORD - KTI által bevizsgált motortérzár
- NEMZETI KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁG alkalmazási engedélyével
- folyamatos minőség ellenőrzés
- Kiváló ár - érték arány
- A gyártó, termék-felelősség biztosítással rendelkezik

Napjainkban komoly gondot jelent a gépjárművek jogtalan használata, illetve eltulajdonítása elleni védekezés. Ismeretesek különféle mechanikus, elektromechanikus, elektronikus szerkezetek, amelyek többé-kevésbé lelassítják az illetéktelen személyek behatolását a gépjárműbe. A gépjármű ajtók és csomagértetők általában hagyományos kulcsos- kilincses zárakkal vannak ellátva. Ezeket a zárakat gyakorlott személyek viszonylag rövid idő alatt ki tudják nyitni, akár durva roncsolásos módszerekkel (például a zárhenger kihúzásával, megfúrásával stb. ) Az illetéktelen behatolásnak az a módszere is nagyon elterjedt, hogy egy ablak betörése után benyúlva az utastérbe kinyitják az ajtót, illetve a motorháztetőt.
A gépjárművek ily módon történő jogosulatlan eltulajdonításának megakadályozására különféle riasztó berendezések és/vagy bénító rendszereket alkalmaznak. A riasztó-berendezések a gépjárműbe beépített relék, érzékelők, kapcsolók stb. segítségével érzékelik a behatolási, manipulálási vagy elmozdítási kísérleteket, és vizuális és/vagy akusztikus jelekkel hívják fel a figyelmet a rosszszándékú cselekedetre. A bénító rendszerek viszont - például a gépjármű motor indításának vagy az üzemanyag ellátó rendszer működésének megakadályozásával - kívánják mozgásképtelenné tenni a gépjárművet.
Hiányosságot jelent ezeknél a rendszereknél, hogy az érzékelők jeleit vevő és a riasztási és/vagy bénítási jelek kiadását vezérlő - általában szabványos vagy kereskedelmi forgalomban bárki által beszerezhető - központi egységeket a hozzáértők könnyen hatástalanítani tudják. A riasztó - berendezések, illetve bénító rendszerek központi egységei általában a motorházban vannak elhelyezve, és a motorháztetők az utastérből viszonylag könnyen akár roncsolás nélkül felnyithatók. A SzimTech NO 4 típusú motortér zár a fent nevezett hiányosságokat önmagában képes kiküszöbölni úgy hogy a riasztó a bénító a gyújtásvezérlő egységek motortérbe szerelt részeit a riasztó bekapcsolásakor és/vagy a gyújtáskulcs kivétele után egy nagyon jól záródó-csak komoly roncsolással feltörhető fém dobozba zárja az által hogy a motorháztetőzár és a nyitókar kapcsolatát szabadonfutóvá teszi. Amikor a riaszó kikapcsolásra kerül a nyitókar és a motortérzár kényszerkapcsolata újra helyre áll és a motortér nyitás, üzemszerűen működik.
P 04 - P 05 elektromechanikus motorháztetőzár alkalmazhatósága.
Minden 12V -os, benzin, diesel, vagy gáz üzemű személy vagy haszongépjármű, amelynek a motorháztető zárjának (függetlenül, attól hogy a gépjármű orr vagy far motoros) a nyitását húzó bowden biztosítja, tekintet nélkül, hogy a bowdenszál merev vagy sodrott.

A SzimTech motortérzár használata

A SZIMTECH motortérzár működtetésére, ki és bekapcsolására több lehetőség is van. Működtethető rejtett kapcsolóról, riasztóról, gyújtásról, egyéb egyedi eszközről. Áramfelvétele nyugalmi állapotban nincs, sem nyitott sem zárt helyzetben, kizárólag a motorháztetőt nyitó kar meghúzásának idejére (170mA). A P04-s típusú motortérzár lemerült akkumulátor esetén is védi az autót. Élesített, azaz bekapcsolt állapotban a gyári motortér nyitó kar meghúzása esetén csupán maga a kar mozog szabadon ("lötyög"), de a motortér nyitása nem lehetséges. Kikapcsolt állapotban a nyitó kar ugyan úgy használható mint eredeti állapotában.

Örök garancia

A SzimTech motortérzárra örök csere garancia van. Ez is bizonyítja, hogy a gyártó hosszú éveken át biztosítja Önnek a megfelelő működést és autója megbízható védelmét. Cégünk a gyártó garanciája mellett a beszerelésre, beállításra de akár a későbbiek során szükséges tisztításra is örök garanciát vállal.

Motortérzár beszerelés

A motortérzár beszereléséhez időpontot kell egyeztetni kolégánkkal telefonon, emailben vagy az oldalt található adatlapunk segítségével. Egyeztetéskor pontosan meg kell adni a gépkocsi adatait (évjárat, típus, stb...). A megbeszélt időpontban beszereljük a motortérzárat, ez meg is várható. A beszerelés kb. 2-3 órát vesz igénybe.

SzimTech motortérzár ára

beszereléssel együtt, ÁFA-val, bruttó:

40.000,- Ft


 
váltózár beszerelése mellé a mootortérzár beszerelve

35.000,- Ft

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

KAPCSOLAT #MOTORTÉRZÁR

Köszönjük, hogy felkeresett minket. kollégánk rövidesen visszahívja Önt

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

Diamondlock váltózár

DIAMONDLOCK
VÁLTÓZÁR

BEARLOCK
VÁLTÓZÁR

CONSTRUCT
VÁLTÓZÁR

AUBIZ BT.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu
Tel.: +36 (1) 405 0680
Mob.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.