free site design templates

UV jelölés és gravírozás
PERMANENTMARK security system


A PERMANENTMARK jelölő rendszerrel megjelöljük az autó fém és üveg alkatrészeit, így védve az autót az alkatrészként való illegális értékesítés ellen. 

Az UV jelölés és gravírozás ára, ÁFA-val, jelöléssel
22.500,- Ft

A UV jelölés és gravírozás váltózár szerelés mellé csak
18.000,- Ft

UV jelölés és gravírozás

PERMANENTMARK security system

Jelölje meg gépjárművét PERMANENTMARK UV jelöléssel és gravírozással, hogy így a tolvajok és feketepiaci alkatrész kereskedők, illegális bontók számára értéktelenné váljon. "Ami nem kell, azt nem lopják el."

A PERMANENTMARK UV jelöléssel és gravírozással megjelölt gépkocsikat és azok alkatrészeit nagyon nehéz értékesíteni a feketepiacon, mert az alkatrészek származása az alvázszám alapján visszakövethető és ellenőrizhető. Így azok értéke is jelentősen csökken a tolvajok és az illegális alkatrész kereskedők számára egy jelöletlen "szűz" alkatrésszel szemben. A körözés alatt álló alvázszámmal jelölt alkatrészekkel való kereskedés illegális, így azok felvásárlása vagy értékesítése rendkívül rizikós alkatrész kereskedők és autóbontók számára. Az autóbontók ezért rendszeres ellenőrzésen esnek át.


  • 45 perc alatt kész
  • összes lakkozott fém elem jelölése
  • üvegek jelölése
  • 28 db sablon
  • 2 db figyelmeztető matrica


Az UV jelölés és gravírozás mind az üvegbe, mind a fém alkatrészekbe bediffundál, eltávolítása csak a felület teljes roncsolásával lehetséges. A fém alkatrészeken az UV jelölés UV fényben látható, üvegen pedig szabad szemmel. A tolvajt, 2db, az ablakra ragasztható matrica figyelmezteti, hogy a gépkocsi PERMANENTMARK UV jelöléssel van ellátva és alkatrészei jelölve lettek.

A feketepiac főleg az olyan autótípusokra fókuszál amiből sok fut az utakon, ezek sűrűbben törnek tehát szükség van alkatrész "utánpótlásra". Ezt figyelembe véve Magyarországra szűkítve, az alábbi gépkocsi típusokra kiemelten ajánlott az alkatrész-jelölés: Ford Focus, Opel Astra G-H, Suzuki Swift (mind), SX4, Ignis, Skoda Fabia, Oktavia, Renault Thalia, Clio I-II-III, VW Polo, Passat.A PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás ára, ÁFA--val, jelöléssel, bruttó:

22.500,- Ft


Váltózár beszerelés mellé csak:

18.000,- Ft


MABISZ

A PERMANENTMARK UV jelölő rendszer megkapta a MABISZ tanúsítványt, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Tanácsadó Szolgálat (BRFK VTSZ) szaktisztjeinek ajánlását. A PERMANENTMARK védelmi rendszer BN kategóriás minősítést kapott a MABISZ 469-10/20040907 nyilvántartási számon.

1 KÉSZLET TERTALMA

A PERMANENTMARK jelölő készlet 28db sablont, 2db figyelmeztető matricát, egy garanciakártyát, 1 tubus lakkozott fém felületek jelölésére és 1 tubus üveg felület jelölésére alkalmas pasztát tartalmaz.

JELÖLT HELYEK SZÁMA

A jelölések számát és helyeit minden esetben az adott gépjármű felépítménye határozza meg. Egy elemet többször is megjelölhetünk, de értelme nincsen. A 28db sablonból a fennmaradt sablonokat garanciaként meg kell őrizni, hogy a későbbiekben, például egy sérült eleme cseréje esetén azt újra meg tudjunk jelölni (ez ingyenes). Nem jelölünk kárpitokat, műanyag elemeket, első lámpákat, mert azokat olyan egyedi anyagból készítik, amelyek a jelöléskor roncsolódhatnak.

MIKET JELÖLÜNK (?)

motorháztető - tető - csomagtartó - j.e. sárvédő - b.e. sárvédő - j.h. sárvédő - b.h. sárvédő - első löhárító - hátsó lökhárító - j.e. ajtó - b.e. ajtó - j.h. ajtó - b.h. ajtó - jobb A oszlop - bal A oszlop - jobb B oszlop - bal B oszlop - jobb C oszlop - bal C oszlop - szélvédő - hátsó ablak - j.e. ablak - b.e. ablak - j.h. ablak - b.h. ablak - pillangó ablakok

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

MEGRENDELÉS

Az UV jelölő és gravírozó készlet megrendeléséhez a teljes alvázszámot kell eljuttatni részünkre, formanyomtatványunkon keresztül, email-ben, SMS-ben (0620 429 3609) vagy telefonon.

3-4 nap múlva elkészül a készlet ami 28db jelölő sablont, 2db ablakra ragasztható figyelmeztető matricát és egy jelölést igazoló garancia kártyát tartalmaz.

Kollégáink ezt követően felkeresik Önt a megadott elérhetőségen, hogy időpontot egyeztessenek, majd műhelyünkbe megjelöljük a gépjárművet. Ez kb. 45 percet vesz igénybe. A jelölés természetesen megvárható és végig kísérhető. Garancia gyanánt a megmaradt sablonokkal bármikor ingyen újra megjelöljük a lecserélt vagy sérülés miatt kicserélt elemeket.
A PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás ára, ÁFA--val, jelöléssel, bruttó:

22.500,- Ft


Váltózár beszereléssel együtt rendelve csak:

18.000,- Ft

KAPCSOLAT #PERMANENTMARK

Köszönjük, hogy felkeresett minket. kollégánk rövidesen visszahívja Önt

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

06 (20) 429 3609

Diamonlock váltózár

Diamondlock váltózár

Bearlock váltózár

Bearlock váltózár

Construct váltózár

Construct váltózár

PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozás

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

18.000,- Ft

SZIMTECH motortérzár

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

32.900,- Ft

McGard kerékőr

Váltózár szerelés mellé csak:

AKCIÓ

12.000,- Ft

Váltózár szerviz - Aubiz Bt.
1162 Budapest
Ferenc utca 63.B


KAPCSOLAT
Email: info@aubiz.hu,
valtozar@valtozar-szerviz.hu
Tel.: +36 (20) 429 3609

Kérdése van? Időpontot kér?

Keressen fel minket telefonon vagy töltse ki nyomtatványunkat. 

Kollégánk a lehető leghamarabb visszahívja Önt.


Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609

Köszönjük érdeklődését, kollégánk hamarosan felkeresi Önt.