PERMANENTMARK

UV Jelölés és Gravírozás

 

 

A PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozással megjelöljük gépkocsijának fém és üveg alkatrészeit, így védve azt az autó alkatrészenként való illegális értékesítése ellen.

- 45 perc alatt kész

- lakkozott elemek jelölése

- üvegek jelölése

- 28 db sablon

- 2 db figyelmeztető matrica

Az UV jelölés és gravírozás ára, ÁFA-val:

24.000,- Ft

 

A jelölés váltózár szerelés mellé csak

20.500,- Ft

 

 

 

 

 

UV jelölés és gravírozás

PERMANENTMARK security system

 

A PERMANENTMARK UV jelöléssel és gravírozással megjelölt gépkocsikat és azok alkatrészeit nehezebb értékesíteni a feketepiacon, mert az alkatrészek származása visszakövethető, ellenőrizhető. Így azok értéke is jelentősen csökken az illegális alkatrész kereskedők szempontjából. A megjelölt és körözött alvázszámú alkatrészekkel való kereskedés rendkívül rizikós bármilyen kereskedő vagy autóbontós számára.
A UV jelölés és gravírozás mind az üvegbe, mind a fém alkatrészekbe bediffundál, eltávolítása csak a felület teljes roncsolásával lehetséges. A fém alkatrészeken az UV jelölés UV fényben látható, üvegen pedig szabad szemmel. A tolvajt, 2db, az ablakra ragasztható matrica figyelmezteti, hogy a gépkocsi PERMANENTMARK UV jelöléssel van ellátva és alkatrészei jelölve lettek.
A feketepiac főleg az olyan autótípusokra fókuszál amiből sok fut az utakon, ezek sűrűbben törnek tehát szükség van alkatrész "utánpótlásra". Ezt figyelembe véve Magyarországra szűkítve, az alábbi gépkocsi típusokra kiemelten ajánlott az alkatrész-jelölés: Ford Focus, Opel Astra G-H, Suzuki Swift I-II-III, SX4, Ignis, Skoda Fabia, Oktavia, Renault Thalia, Clio I-II-III, VW Polo, Passat.

 

 

MABISZ

A PERMANENTMARK UV jelölő rendszer megkapta a MABISZ tanúsítványt, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Tanácsadó Szolgálat (BRFK VTSZ) szaktisztjeinek ajánlását. A PERMANENTMARK védelmi rendszer BN kategóriás minősítést kapott a MABISZ 469-10/20040907 nyilvántartási számon.

Mit tartalmaz egy UV jelölő készlet?

A PERMANENTMARK jelölő készlet 28db sablont, 2db figyelmeztető matricát, egy garanciakártyát, 1 tubus lakkozott fém felületek jelölésére és 1 tubus üveg felület jelölésére alkalmas pasztát tartalmaz.

Jelölt helyek száma

A jelölések számát és helyeit minden esetben az adott gépjármű felépítménye határozza meg. Egy elemet többször is megjelölhetünk, de értelme nincsen. A 28db sablonból a fennmaradt sablonokat garanciaként meg kell őrizni, hogy a későbbiekben, például egy sérült eleme cseréje esetén azt újra meg tudjunk jelölni (ez ingyenes). Nem jelölünk kárpitokat, műanyag elemeket, első lámpákat, mert azokat olyan egyedi anyagból készítik, amelyek a jelöléskor roncsolódhatnak.

 

Jelölt helyek

motorháztető - tető - csomagtartó - j.e. sárvédő - b.e. sárvédő - j.h. sárvédő - b.h. sárvédő - első löhárító - hátsó lökhárító - j.e. ajtó - b.e. ajtó - j.h. ajtó - b.h. ajtó - jobb A oszlop - bal A oszlop - jobb B oszlop - bal B oszlop - jobb C oszlop - bal C oszlop - szélvédő - hátsó ablak - j.e. ablak - b.e. ablak - j.h. ablak - b.h. ablak - pillangó ablakok

 

 

 

 

 

MEGRENDELÉS

A megrendelés folyamata

Az UV jelölő és gravírozó készlet megrendeléséhez a teljes alvázszámot kell eljuttatni részünkre, email-ben, SMS-ben (0620 429 3609) vagy telefonon.

3-4 nap múlva elkészül a készlet ami 28db jelölő sablont, 2db ablakra ragasztható figyelmeztető matricát és egy jelölést igazoló garancia kártyát tartalmaz.

Kollégáink ezt követően felkeresik Önt a megadott elérhetőségen, hogy időpontot egyeztessenek, majd műhelyünkbe megjelöljük a gépjárművet. Ez kb. 35 percet vesz igénybe. A jelölés természetesen megvárható és végig kísérhető. Garancia gyanánt a megmaradt sablonokkal bármikor ingyen újra megjelöljük a lecserélt vagy sérülés miatt kicserélt elemeket.

 

 

 

 

UV jelölés és gravírozás ára

28db-os teljes készlet, jelöléssel együtt, ÁFA-val

24.000,- Ft

AKCIÓ

Az UV jelölés váltózár beszerelés mellé csak

20.500,- Ft

 

 

Megrendelés itt

 

 

 

INFORMÁCIÓ, IDÕPONT

06 (20) 429 3609

 

 

 

 

         

 

         

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZIMTECH

MOTORTÉRZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

VÁLTÓZÁR

UV JELÖLÉS

MOTORTÉRZÁR

KERÉKŐR

KORMÁNYZÁR

 

Aubiz Bt.

1162 Budapest, Ferenc utca 63/b.

T/F: +36 (1) 405 0680, +36 (20) 429 3609

www.aubiz.hu, www.valtozar.com, www.valtozar-szerviz.hu

 

 

Ügyfélszolgálat:

06 (20) 429 3609  

 

 

 

 

 

 

Váltózárak

Diamondlock váltózár

Bearlock váltózár

Construct váltózár

Cerberos váltózár

 

Más védelmek

Motortérzár

Kormányzár

UV jelölés

Kerékőr

Design: Aubiz Bt. 2015.